Mogelijk gemaakt door: Yooker

Aangepast programma carnaval 2022

Beste Zwetsers en Zwetserinnekes,

 

Door de versoepelingen van dinsdag 15 februari hebben we ons aangepast carnavalsprogramma nogmaals kunnen aanpassen. En alles wat nu met Carnaval niet doen, halen we met Pasen in!

 

Ons programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 25 februari: Fruitschalen.

We brengen bezoek aan de zieken binnen onze gemeenschap om hen door middel van een fruitschaal een hart onder de riem te steken.

 

Zaterdag 26 februari:

Vanaf 14.00 zullen we in de bebouwde kom van Duizel een vossenjacht organiseren voor groot en klein met als thema opzoek naar ons prinsenpaar.

Aansluitend zullen we op het Smitsplein ons Prinsenpaar bekendmaken.

’s Avond zijn we te vinden bij Café de Donk om samen de DJ en met Otto Wunderbar er een gezellig feestje van te maken!

 

Zondag 27 februari:

We beginnen om 15.00 uur met de Raad de Plaatshow live in de Donk of als je liever vanuit thuis dit meemaakt lekker online. We spelen 2 rondes muziekbingo waarbij diverse mooie prijzen te winnen zijn. Ook zal er een prijs zijn voor de best verklede. De prijzen zullen uitgereikt worden door ons nieuwe Prinsenpaar! Kaarten hiervoor zijn te koop voor € 10,- via onze website of hier

 

Vanaf 19.00 gaan we los op de Hollandse avond van Café de Donk. Een gezellig Hollandse avond met o.a. Django Wagner, Danny Canters, Dennis Smits en Kevin Apfel. Kaarten voor deze avond zijn te koop bij  Café de donk

 

Maandag 28 Februari:

Om 14.30 uur starten we met een kindermiddag, dus hierbij een oproep aan alle kinderen van Duizel, kom met je ouders, opa’s en oma’s of oppas naar café de Donk voor een middag vol carnavalsplezier.

 

’s Avonds vanaf 21.11 uur zal het traditionele maandagavond verbroederingsbal plaats vinden. Lekker feesten in de Donk, dus kom allemaal! En traditiegetrouw zullen we voor de buurtverenigingen wederom het eerste rondje betalen als je je voor 22.00 uur met de volledige buurt gemeld hebt bij de Penningmeester!

 

We hopen iedereen bij een of meerdere van onze carnavalsactiviteiten te zijn!

 

ALAAF

 

Bestuur carnavalsvereniging “De Zwetsers”

 

p.s. voor iedereen die denk ik mis nog wat activiteiten, deze halen we met Pasen in.