Mogelijk gemaakt door: Yooker

Raad de Plaatshow met Carnavalsvereniging “De Zwetsers”

Beste Zwetsers en Zwetserinnekes,

 

Voor het tweede jaar op rij kunnen we niet met z’n allen carnaval te vieren in Café/Zaal De Donk zoals we dat al ruim 50 jaar doen.
Toch willen wij als bestuur van Carnavalsvereniging “De Zwetsers” carnaval niet stil voorbij laten gaan!
Daarom organiseren wij op zondag 27 februari 2022 vanaf 14.30 uur: “Raad de plaatshow met Carnavalsvereniging “De Zwetsers”.

 

Raad de plaatshow is een online muziekbingo-middag! Neem een stapel bingokaarten, een DJ, twee presentatoren en dit zijn ingrediënten voor een onvergetelijk leuke en carnavaleske show! Tijdens deze muzikale achtbaan wordt de muzikale kennis van de deelnemers flink op de proef gesteld, wordt er gedanst vanuit de heupen en ervaar je pure euforie zodra er een nummer afgestempeld kan worden. Geniet van bekende songs, ga voor een horizontale rij of een volle speelkaart en claim die eeuwige glorie! (natuurlijk hebben we ook geweldige prijzen)

 

Spits je oren en kom uit je eigen muziek-bubbel want de heren van Raad de plaatshow nemen je mee in twee bingorondes, met elk een eigen thema. Ronde 1 is de muziekronde Proud To Be Fout en Ronde 2 is natuurlijk “Carnaval”. De Raad de plaatshow Show heeft voor ieder wat wils en biedt zowel jong, wild als oud geschut een heerlijke middag vol entertainment!

 

Wederom zullen we een prijs verloten onder de best verklede deelnemers, dus vergeet ook zeker niet op deze zondag je foto’s met ons te delen!

 

Dus nodig (binnen de dan geldende maatregelen) je vrienden uit, zet die borrelplank op tafel en het stempelen kan beginnen. Door middel van een zelfvoorzienende livestream, komt Raad de plaatshow Show zo jouw huiskamer in. Door middel van video- en telefoongesprekken is er interactie tussen de deelnemers thuis en onze studio in de Zwetsdonk. Zo kan meteen de gewonnen prijs in ontvangst genomen worden. Scherp je muzikale skills aan, zet het geluid op je speaker op standje hard en ga voor goud tijdens ‘Raad de plaatshow’.

 

Hou onze facebookpagina en Instagrampagina in de gaten voor het laatste nieuws of bestel direct jouw bingokaarten op: Ticketshop Raad de Plaatshow. Een set van 2 bingokaarten (voor beide ronde 1) kost € 10,-
De kaartverkoop start zondag 6 februari om 11 over 11!
Op dat moment zullen we ook een link op deze website plaatsen.

 

Mochten de maatregelen het toe staan om publiek te ontvangen in de donk om live de show bij te wonen, dan staan wij daar als vereniging zeker voor open.
Als je hier interesse in hebt, zorg dan ook dat je er snel bij bent, want wie eerst komt, wie eerst maalt, en het aantal plaatsen is beperkt.

 

Wij hopen dat heel Duizel (maar natuurlijk ook iedereen daar buiten) dit jaar wederom net als vorig jaar er samen met ons weer een gezellige carnavalsmiddag van wil maken!

 

 

Bestuur Carnavalsvereniging “De Zwetsers”